EGOFOOD FÖREDRAG
 
Ett kostföredrag ska inspirera till hälsoutveckling. Vårt mål är att engagera och röra om i grytan samt tillföra insikter och reda ut begrepp. Vi gör det med en vetenskaplig grund samt humor och igenkänningsfaktor som viktiga ingredienser.

Ladda ner vårt produktblad om våra föredrag i pdf-format HÄR

 

Vad passar er?
Föredraget kan skräddarsys efter behov och önskemål, både vad gäller innehåll och tidsåtgång. Låt det sammanfalla under ett personalmöte, konferensdag eller vara starten på en trevlig och lärorik kväll med kollegorna.

Boka enstaka föredrag eller något av våra populära föredragsserier. Med hjälp av återkommande inspiration hålls intresse och engagemang vid liv.
Vi berättar gärna mer. Maila oss på
 info@egofood.se.

UNIKT FÖR OSS ÄR...
..att alla våra föredrag innehåller ett smakprov till samtliga åhörare.  Ett smakprov som är kopplat till något vi pratat om. Det kan vara en ingefärashot, nötter, choklad eller något som ni aldrig tidigare smakat! 

TARMFLORAN
Under 2018 fick vi flera förfrågningar om mat kopplat till tarmfloran. I december föresläste vi bland annat för ett gäng på AxFoundation. De kombinerade föredraget med mjölksyrning tillsammans med en kock. Mycket uppskattat.

Vårt föredrag om tarmfloran fokuserar främst på det vi är experter på; maten. Vi pratar om fyra kategorier mat som stärker hälsan via tarmfloran. Och om hur vi praktiskt får till det i vår vardag. 

Kontakta gärna Alexandra på alexandra@egofood.se om du vill veta mer om detta.