VIKTMINSKNINGSKURSER

Få personalen att må bättre, gå ner i vikt, orka mer och bli inspirerade tillsammans. Det är enklare att lyckas med en förändring om man har jobbarkompisarna med sig!

Deltagarna får coaching, kostråd, recept och tips som fungerar i vardagen. Vi jobbar inte med några "quick-fix" - snarare med "slow-fix". Effektivt, metodiskt och långsiktigt jobbar vi med sådant som påverkar vikten – både vad gäller mat och ätbeteende. Kursen tar upp ämen som:


- Bästa maten för viktminskning
- Hunger och mättnad
- Belöning & sötsug
- Lär dig hantera risksituationer
- Mindful eating
- Känsloätande
- Godis och snacks som ger gott samveteVi berättar gärna mer! Maila oss på 
info@egofood.se.


Finansiering


Våra hälsogrupper räknas som friskvård och kan därmed bidra till att företagets "friskvårdspeng" används på ett förnuftigt och konstruktivt sätt.

Viktminskningsgruppen bekostas av den anställde med hjälp av friskvårdspengar eller egna medel, alternativt att företaget finansierar delar av kursavgiften. 

S

SAGT OM VÅR KURS:

"Jag trodde aldrig att viktminskning var  så här roligt! Jag lärde mig massor från både kursledare och gruppen. Nu så här efter 1 år - håller jag fortfarande vikten. Tack! Stefan Eriksson


”Jag mår mycket bättre nu efter Viktgruppen. Träffarna har gett mig kunskap och insikt om vad som
händer i kroppen och var en riktig väckarklocka för mig. Träffarna har också varit viktiga för motivationen och
det har varit roligt att gå dit!  

Birgitta Lyksell


”Kursen var bättre än väntat, jag har lärt mig mycket. Kursledarna var mycket kunniga; de vet vad de pratar om!” Robert Hagman