FÖREDRAG & UTBILDNING
 
FÖREDRAG
Egofood erbjuder kostföredrag på olika teman i syfte att inspirera till hälsoutveckling på ett företag. Vårt mål är att engagera, tillföra insikter och reda ut begrepp. Vi gör det med en vetenskaplig grund, humor och igenkänningsfaktor som viktiga ingredienser.

Föredraget kan skräddarsys efter behov och önskemål, både vad gäller innehåll och tidsåtgång. Låt det sammanfalla under ett personalmöte, konferensdag eller vara starten på en trevlig och lärorik kväll med kollegorna.

 Ladda gärna ner vårt produktblad om våra föredrag i pdf-format HÄR.


UTBILDNING
Alexandra utbildar blivande kostrådgivare på Sverigehälsan. Utbildningen är en termin lång med sex träffar á två heldagar. Den kan sökas både som privat yrkesutbildning och kommunal vuxenutbildning. Läs mer här.
"Vi på FAR kan verkligen rekommendera Alexandra på Egofood som föredragshållare. Våra medarbetare har uppskattat att Alexandra baserar sina råd på forskning i stället för rådande hälsotrender, samt att hon presenterar sitt budskap på ett positivt sätt utan pekpinnar. Det har bidragit till att hon har väckt flera av våra medarbetares intresse för området." 

Maria Elg, HR-chef FAR

2020-01-21

Vill du utbilda dig till DIPL. KOSTRÅDGIVARE?


På Sverigehälsan utbildar vi blivande kostrådgivare med kognitiv beteendeinriktning. 

Ansök och läs mer HÄR.