OM OSS 

Alexandra Petersson - Nutritionist
Utbildad Nutritionist (BSc/kandidatexemen) i London och certifierad i Stahremetoden, KBT-inriktad överviktsbehandling. Studerat Kost & Idrott vid Umeå Universitet. Arton års arbetslivserfarenhet.

Flitigt anlitad föreläsare på företag främst i Stockholm men även övriga Sverige. Under fyra år kostredaktör och skribent för svenska Women's Health. Undervisar i näringslära på
Sverigehälsan, Erbjuder enbart digital kostrådgivning.

Alexandra jobbade och höll föredrag tillsammans med Prins Daniel under flera år via träningsanläggningarna Balance och Master Training. Under tre år arbetade hon i London på en läkarklinik och gym samt har satt ihop en hälsomeny under två säsonger på Gordon Ramsay's restaurang Boxwood Café.

Passion för: matlagning

I NÄRA SAMARBETE MED

Dr Lars-Göran Kjellin
Specialist i allmänmedicin & företagshälsovård

Som läkare till yrket men även som företagsledare och entreprenör arbetar Lars-Göran i huvudsak med hälsofrågor för chefer, företagsledare och nyckelpersoner i företag och organisationer bl.a. i ett specifikt hälsokoncept, Executive Care. Det handlar framför allt om stressproblematik och levnadsvanor och strategiskt hälsoarbete.

Lars-Göran är grundare till
Quality Care AB

Passion för: entreprenörskap, resor och äventyr
 

Karin Magnusson - Dietist & KBT-terapeut
Legitimerad dietist (med mag.), utbildad i kognitiv beteendeterapi (kbt), instruktör i mindfulness och gruppträning, samt journalist.

Har i många år jobbat med idrottsnutrition genom att vara kostrådgivare åt idrottare, både på bredd- och elitnivå. Främst inom fotboll, men även ishockey, handboll, ridning, golf, basket, längdskidåkning och friidrott.

Undervisar i näringslära på Väddö och Bosön Folkhögskola. Kostexpert på
Topphälsa och Salt Communication. Mottagning på Södermalms Kiropraktor & Rehabklinik.

Karin är även författare till boken Mat för unga idrottare. 

Passion för: yoga