PERSONLIG KOSTRÅDGIVNING

I dag blir vi överösta av råd kring vad vi ska och inte ska äta och det kan vara svårt att veta vad som egentligen gäller. Även motivationsbrist, svårighet i att prioritera sig själv, ointresse eller känslomässigt ätande kan göra det svårare att äta rätt. Därför är personlig kostrådgivning ett viktigt steg mot långsiktigt sunda matvanor.

Vi på egofood har en stor passion för det som driver människor att göra en livsstilsförändring. Vi vet att det kan vara svårt. Vi fastnar inte på molekylnivå eller vid hurtfriska tillrop (nåväl, kan hända ibland) utan vårt mål är att inspirera till att komma framåt och hitta ett sätt att äta som håller på lång sikt. Vi har förutom vår nutritionsexamen en gedigen erfarenhet av beteendeförankrad coaching. 


Friskvårdspengen kan används till personlig kostrådgivning. Kostrådgivning räknas som friskvård.  HUR GÅR TRÄFFARNA TILL?
Alexandra erbjuder enbart rådgivning på distans via SKYPE eller GOOGLE MEET och Karin på Södermalms Kiropraktor och Rehabklinik.

Vill du veta mer eller boka in en tid är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

”Förutom bra kostråd så har Alexandra en beteendeinriktning som har gett mig nya intressanta insikter vad gäller mina matval. Utan hennes uthålliga stöd hade jag aldrig kommit så här långt vad gäller hälsa, vikt & välmående!” 
Michael Treschow


”Jag kan varmt rekommendera den digitala kostrådgivningen med Alexandra. Jag känner mig mycket piggare och starkare i kroppen och jag har även fått mycket pepp på vägen dit av henne. Kostplanen är nött i kanterna och recepten är toppen!” 
Helen Halmell