PERSONLIG KOSTRÅDGIVNING

I dag blir vi överösta av råd kring vad vi ska och inte ska äta. Det kan vara svårt att veta vad som egentligen gäller. Därför är personlig kostrådgivning ett viktigt steg mot långsiktigt sunda matvanor.

Vi erbjuder kostrådgivning på distans via Skype/mail/telefon -  
kontakta oss så berättar vi mer. Friskvårdspengen kan används till personlig kostrådgivning. Kostrådgivning räknas som friskvård. 

Kostrådgivning på företaget

Vi håller gärna kostrådgivningen hos er på företaget. Vi gör det utan extra kostnad om det är fler än 5 anställda som bokas in på samma dag och om kontoret ligger i Stockholm. 

Finansiering? Vissa företag väljer att finansiera en eller flera kostrådgivningar för deras anställda. Ett alternativ är att friskvårdsbidraget används till detta ändamål. 
Kostrådgivning räknas som friskvård. 

 MOTTAGNING I STOCKHOLM
Alexandra har mottagning på Quality Care  och Karin på Södermalms Kiropraktor och Rehabklinik. För tidsbokning - hör av dig till oss!

”Förutom bra kostråd så har Alexandra en beteendeinriktning som har gett mig nya intressanta insikter vad gäller mina matval. Utan hennes uthålliga stöd hade jag aldrig kommit så här långt vad gäller hälsa, vikt & välmående!” 
Michael Treschow